Vilniaus Jono Pauliaus II progimnazija
"Ateitis prasideda dabar, ne rytoj" (Šv. Jonas Paulius II)

Renginys „Gyvenk taip, kad būtum sveikas“

  • Paskelbta: 2024-05-15
  • Kategorija: Renginiai

Gegužės 10 d. Vilniaus Jono Pauliaus II progimnazijos VGK nariai kartu su fizinio lavinimo mokytojais organizavo renginį „Gyvenk taip, kad būtum sveikas“. Renginio tikslas – stiprinti mokyklos bendruomenės narių fizinę, protinę, dvasinę sveikatą bei kurti sveikatai palankią fizinę ir psichosocialinę aplinką.

Renginyje dalyvavo 5 klasių mokiniai, kurie galėjo išbandyti savo jėgas sportinėse rungtyse ir estafetėse, daugiau sužinoti apie sveiką gyvenseną bei turiningai ir smagiai praleisti laiką.

Visuomenės sveikatos priežiūros specialistė Jelena Melaninienė kartu su gyvenimo įgūdžių mokytoja Aleksandra Truchanovič paruošė penktokams viktoriną apie sveiką gyvenseną. Komandų nariai varžėsi atlikdami skirtingo tipo užduotis: sprendė kryžiažodį, atsakinėjo į klausimus, kūrė komandos iššūkį.

Fizinio lavinimo mokytojai Karolina Kitkovska ir Vitalijus Rindeika subūrė vaikus linksmoms estafetėms, kuriose vaikai išbandė vikrumą bei galėjo pajusti, kaip smarkiai komandos nuotaiką pakelia ir rezultatus lemia kiekvieno komandos nario aktyvumas ir nusiteikimas.

Džiaugiamės ir didžiuojamės šaunia ir sportiška mūsų progimnazijos bendruomene. Renginio dalyviai įsitikino, kad fizinis aktyvumas – tai ne tik nauda sveikatai, bet ir smagi pramoga.

Nuoširdžiai dėkojame visiems, dalyvavusiems šventėje!

Autorius:
Juliana Leščinska

Nuotraukos:
Juliana Leščinska

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas