Vilniaus Jono Pauliaus II progimnazija
"Ateitis prasideda dabar, ne rytoj" (Šv. Jonas Paulius II)

Tarpmokyklinis projektas „Dovana mamai“

Gegužės 3 dieną Vladislavo Sirokomlės gimnazijoje įvyko baigiamasis tarpmokyklinio projekto „Dovana mamai“ dalyvių susitikimas, kuriame dalyvavo Vilniaus Jono Pauliaus II progimnazijos (technologijų mokyt. Irena Mikonis) ir Vilniaus Vladislavo Sirokomlės gimnazijos mokiniai (technologijų mokyt. Valdemar Oleškevič). Projekto tikslas – įgyvendinti kūrybos džiaugsmą, netradiciškai švenčiant Motinos dieną, ugdyti mokinių saviraišką, suteikti galimybę bendrauti ir bendradarbiauti.

Mūsų progimnazijos 6b, 6c, 6e, 7c ir 7d klasių mokiniai pristatė savo sukurtus darbus tema „Dovana mamai“ ir vaizdo įrašus apie šių darbų atlikimo techniką, naudotas priemones, medžiagas bei įsivertinimą. Projekto mokiniai gavo padėkas ir dovanėles, susitikimą įamžino bendromis nuotraukomis, o jų darbai sudarė gražią parodą.

Toks bendradarbiavimas tarp mokyklų suteikia galimybę dalintis patirtimi, sužinoti apie naujas technologijas, galimybes, idėjas, o svarbiausia užmegzti naujas pažintis, o rankų darbo dovanos padėjo vaikams išreikšti beribę meilę mamoms!

Nuotraukos:
Irena Mikonis

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas