Vilniaus Jono Pauliaus II progimnazija
"Ateitis prasideda dabar, ne rytoj" (Šv. Jonas Paulius II)

Metodinė pradinių klasių savaitė

Balandžio 22-26 dienomis Vilniaus Jono Pauliaus II progimnazijoje vyko metodinė pradinių klasių savaitė. Ikimokyklinių grupių, 1-4 klasių, specialiosios klasės mokiniai kasdien dalyvavo įvairiose, netradicinėse veiklose.
Klases papuošė mokinių piešiniai bei darbeliai, o mokyklos erdvėse buvo iškabintos parodos „Pavasariniai žiedai“ ir „Žemės diena“.
1-2 klasėse vyko dailyraščio konkursas „Daili rašysena“. Pirmokai didžiavosi savo darbeliais tema „Ačiū Tau, Tėvyne, už kalbą“. Antrokai dalyvavo dviejuose konkursuose - kūrė rašinėlius tema „Pavasaris“ ir išbandė savo jėgas skaitovų konkurse „Raiškaus skaitymo meistras“.
Pirmų klasių mokiniai dalyvavo edukaciniame užsiėmime „Žemė - mūsų namai“.
Savo žinias apie Žemę gilino trečių klasių mokiniai, kurie balandžio 22-26 dienomis dalyvavo projekte „Žemės diena“. Projekto metu vaikai ugdėsi kūrybiškumo bei komunikavimo kompetencijas ir sukūrė gražius plakatus apie mūsų planetą. Trečiokus įtraukė viktorina „Kaip taupyti vandenį?“ bei dailyraščio konkursas skirtas eilėraščiui „Mūsų žemė“.
Integruota lietuvių kalbos ir pasaulio pažinimo pamoka „Tvari aplinka, tvari gamta“ (3b klasė) parodė, jog mokiniai puikiai geba pristatyti savo žinias tiek lietuvių, tiek lenkų kalbomis.
Pradinių klasių savaitės metu trečiokai dalyvavo edukaciniame užsiėmime „112 skubi pagalba“, „Stalo serviravimas“, o taip pat sportinėse varžybose.
Ketvirtų klasių mokiniai dalyvavo sportinėse varžybose „Linksmoji gramatika“.
Integruotoje lietuvių kalbos ir pasaulio pažinimo pamokoje „Linkėjimai Žemės dienos proga“ 4c mokiniai išbandė jėgas viktorinoje ir sukūrė gražius plakatus su linkėjimais Žemei.
Balandžio 25 dieną mūsų progimnazijoje vyko Lenkų kalbos 3-4 klasių mokinių olimpiada, į kurią atvyko dalyviai iš 11 lenkiškų mokymo įstaigų.

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas