Vilniaus Jono Pauliaus II progimnazija
"Ateitis prasideda dabar, ne rytoj" (Šv. Jonas Paulius II)

Šeimos dienos koncertas Jono Pauliaus II progimnazijoje

  • Paskelbta: 2024-06-26
  • Kategorija: Renginiai

Birželio 5 dieną Jono Pauliaus II progimnazijoje įvyko ypatingas koncertas šeimos dienos proga, kuris įsimintinai paliko dalyvių ir žiūrovų širdyse. Į šią renginį susirinko vaikai, tėvai, seneliai ir mokytojai, kurie išgyveno daug džiaugsmo ir jaudulio akimirkų.

**Emocijų ir džiaugsmo kupinas pasirodymas**

Koncertas, kurį organizavo 5a ir 7b klasės bei jų mokytojos Nadežda Rusiecka ir Malgožata Vasilevska, susidėjo iš įvairių dalių – šokių, dainavimo ir trumpų juokingų skečų. Kiekvienam vaikui buvo suteikta galimybė pasirodyti, ir visi puikiai su tuo susitvarkė. Vienas iš mokinių pasidalino savo įspūdžiais: „Pasirodymas buvo juokingas ir linksmas. Mano šeimai labai patiko.“

**Jaudinanti ir vertinga pamoka**

Vaikai akcentavo, kad šeimos dienos koncertas buvo pilnas jaudulio ir džiaugsmo. „Mano nuomonė labai teigiama. Viskas buvo gerai suorganizuota, o artimųjų reakcija buvo nuostabi. Galėtume netgi parašyti knygą, nes tėvai ir seneliai buvo sužavėti,“ pasakojo viena iš mokinių. Pasirodymo metu daugelio žiūrovų veiduose buvo matyti jaudulio ašaros, kurios pridėjo papildomos vertės šiam įvykiui.

Kai kuriems vaikams koncerto ruošimasis tapo atsakomybės ir bendradarbiavimo pamoka. „Aš išmokau, kaip svarbu yra komandinis darbas ir gerai organizuoti ruošiantis tokiems pasirodymams. Didžiausią džiaugsmą man teikė žiūrovų šypsniai,“ dalijosi viena jauna aktorė.

**Tėvų didžiulis pasididžiavimas**

Tėvai buvo labai džiaugsmingi savo vaikų pasirodymu. „Mano nuomonė apie šeimos dienos koncertą labai teigiama. Viskas man labai patiko, o tėvai buvo labai sužavėti, nes jie pajuto nostalgiją kaip senais laikais,“ prisiminė viena mokinė. Kita papildė: „Man labiausiai į širdį įkrito akimirka, kai mama verkė iš džiaugsmo, o tėtis buvo sužavėtas mūsų pasirodymu.“

**Ruošiamasis ir išvados**

 Pasiruošimas koncertui truko visą mėnesį, todėl buvo gražus ir rafinuotas pasirodymas. Vaikai su dideliu atsidavimu praktikavo savo vaidmenis ir mokėsi tekstus, o tai davė puikių rezultatų. Taip pat savo artimiesiems paruošė įvairių dovanų. 7b klasė, stebimi mokytojos Boženos Ustjanovskos, parašė gražų ir jautrų savo mamos aprašymą. Per dailės pamoką su ponia Jurgita Krušinskaite mokiniai gamino gražius rėmelius bei nutapė tėčio paveikslą. 5a klasės mokiniai edukacijos metu gamino gražius puodelius mamoms, o per auklėjamąją pamoką – linksmus šepetėlius tėčiams. Dailės pamokų metu mokiniai Šeimos dienos proga ruošė atvirukus, kuriuos įteikė visiems susirinkusiems koncerte. 7b klasės mokiniai visus artimuosius vaišino naminiais sausainiais ir bandelėmis.

Jono Pauliaus II progimnazijoje šeimos dienos koncertas ne tik buvo puiki proga švęsti ir praleisti laiką kartu, bet ir vertinga pamoka visiems dalyvavusiems. Vaikai išmoko, kaip svarbu yra bendradarbiavimas ir įsitraukimas, o tėvai bei seneliai turėjo progą patirti jaudulio ir prisiminimų. Šis įvykis tikrai ilgam įsirįš į jų atmintį.

Autorius:
Malgožata Vasilevska

Nuotraukos:
Malgožata Vasilevska

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas